Wie is Sharon

Wie is Sharon Schouten fotografie

Alles voor de beste foto

Ik draag dan ook geen jurken als ik aan het werk ben. De mooiste hoeken zijn nu eenmaal niet altijd als je rechtop staat. Vandaar dat ik wel eens (vaak) op de grond lig of zit.

Meer dan 10+ Jaar ervaring

Ik heb al veel ervaring in verschillende soorten van fotografie. Het licht gebruik en het technische aspect van fotografie is dan ook zeker mijn specialiteit.

Zelf voor de camera

Heel soms sta ik zelf eens voor de camera. Ook om te zien hoe collega's het doen en te ontmoeten, maar ook zeker om te voelen hoe jullie je voelen voor de camera.

Let's Talk

Wat leuk dat je op mijn site aan het neuzen bent. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Sharon Schouten – van den Berg. Getrouwd met mijn lieve man en een dochter van augustus 2022. 

Mijn liefde voor fotografie gaat al een hele tijd terug. Meer dan 10 jaar ben ik al met mijn eigen shoots bezig.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan het grafisch lyceum in Rotterdam. Waar ik vooral op Fashion, Glamour, Culinair en Onderwater fotografie gefocust was. Afgestudeerd als talent van de klas. Ik maakte dan ook grote stappen, ik vond alles interessant wat je maar met de camera kon doen.

2013 gelijk aan het werk gegaan bij en productfotografie bedrijf wat gefocust is op de fashion industrie. Dit heb ik totaal 8 jaar gedaan en kwam bij verschillende grote bedrijven. Zoals: Cavallaro, Oger, Supertrash, Josh V, buddha to buddha en nog veel meer. 

Tijdens het fotograferen van producten had ik weinig contact met de mensen achter het bedrijf. Dat miste ik heel erg in mijn werk. Ik ben persoonlijke fotografie naast dit bedrijf gaan doen. Vooral: Zwangerschappen, New borns, families en bevallingen. Ik was er als snel achter dat ik dat wel veel leuker vind.

In 2021 ben ik dan ook voor mijzelf begonnen om dit te gaan combineren. Het product en het persoonlijke in één. Tot op de dag van vandaag vind ik nog steeds de diversiteit die het brengt gaaf en super uitdagend.

Vanaf 2024 ga ik mij specialiseren op bedrijfs en bruidsfotografie. Het bedrijfsleven heb ik van jongs af aan altijd al interessant gevonden. ” Wat doet iedereen toch de hele dag” :zei ik toen ik jong was. Nu mag ik bij de bedrijven naar binnen en ook hun nog eens helpen met het bedrijf in beeld te brengen. De passie waar de bedrijven over vertellen is het trigger moment voor mij. 

De bruiloften is een hele andere vorm van passie. Denk dat bijna iedere vrouw dit wel wil meemaken. Hun droomdag van a tot z organiseren en vastleggen. Hoe leuk als ik daar bij kan helpen in het organiseren daarvan en natuurlijk het vastleggen, zodat het voor altijd een herinnering blijft. 

Het is elke keer weer een feestje om aanwezig te zijn en hun mooiste dag vast te leggen om dit te vereeuwigen met een mooi trouwalbum.